Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, [δύο (2) Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, 7ωρης απασχόλησης και τεσσάρων (4) Δ.Ε. ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 7ωρης απασχόλησης, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών], για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Χαλκιδικής και συγκεκριμένα:

  • Νικήτη Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1
  • Νέα Μουδανιά Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1
  • Ιερισσός Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1
  • Νέα Καλλικράτεια Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1
  • Άγ. Νικόλαος Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1
  • Κασσάνδρεια Ν. Χαλκιδικής ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ 8 μήνες (7ωρης απασχόλησης), άτομο 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Ταχυδρομικό Κατάστημα Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 31, Τ.Κ. 631 00 – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, για την ανακοίνωση ΣΟΧ 48/2016, υπόψη κυρίου Νύκτα Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 23710 23452).

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ταχυδρομικό Κατάστημα Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 31, Πολύγυρος, ώρες υποβολής 08.30 – 13.30 (τηλ. επικοινωνίας:, 23710 -23452, κύριος Νύκτας Ιωάννης). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών της με αριθμό ΣΟΧ48/2016 ανακοίνωσης πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για τα Ταχυδρομικά καταστήματα του Ν. Χαλκιδικής, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν.2190/94, όπως ισχύει, ορίζεται από τις 22/09/2016 μέχρι και τις 03/10/2016.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας-Θράκης των ΕΛΤΑ Α.Ε., Λαγκαδά 199 Σταυρούπολη, Τ.Κ. 54106 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στα Ταχυδρομικά καταστήματα, στα οποία θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων, όπου αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας