Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι ΙΔΟΧ) για συνολικά δεκαπέντε(15) καθηγητές μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ, που εδρεύει στη Φιλοθέη Ψυχικό, Ευρώτα 12 ΤΚ 15451, με αντικείμενο τη «διδασκαλία μουσικής» διάρκειας (από υπογραφή της σύμβασης έως 30 Ιουνίου 2017) οι οποίοι θα αμείβονται αποκλειστικά με αντίτιμο.

4 Καθηγητής Μουσικής με ειδικότητα Πιάνο
2 Καθηγητής Μουσικής με ειδικότητα Κιθάρας
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Μονωδία
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα drums
1Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα φλάουτο
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Σαξόφωνου
2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Θεωρητικών
2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Βιολί
1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Τσέλο

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από τη δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΚΑΠΑ, Βεκιαρέλλη 11 Φιλοθέη, απευθύνοντας στο γραφείο Προσωπικού υπόψη Κίτσου Ελένης (τηλ. Επικοινωνίας 210 6834550- 210 6834448) τα ακόλουθα νομίμως δικαιολογητικά:

1. Αίτηση ( υπόδειγμα στο site www.philothei-psychiko.gr )
2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ( δύο όψεις)
3. Φωτοαντίγραφο όλων των τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα από την προκήρυξη
4. Φωτοαντίγραφο όλων των βεβαιώσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την προκήρυξη
5. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην όποια να δηλώνεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ( μόνο για άνδρες ) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ήμερα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του ΟΚΑΠΑ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες μόνο και κατά τις ώρες 09: 00 – 13:00 μέσα σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή τους.

Η συνέντευξη ακολουθεί μετά την κατάταξη όλων των υποψηφίων σύμφωνα με τα προσόντα που ορίζονται στην προκήρυξη ανά ειδικότητα. Η επιτροπή θα ενημερώσει τηλεφωνικά και τμηματικά όλους του υποψηφίους για την ημέρα και την ώρα της συνέντευξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας