Σε έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ιατρών προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη επάρκεια συμβεβλημένων ιατρών με τις υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Στους γιατρούς αυτούς θα μπορούν να απευθύνονται από την 09.11.2016 οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας υποψήφιοι οδηγοί ή οδηγοί, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία και την κατάργηση της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Εξέτασης.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους ιατρούς με ειδικότητα:

α) Παθολόγου και των συναφών ειδικοτήτων, γενικού ιατρού, αιματολόγου, γαστρεντερολόγου, ενδοκρινολόγου, ρευματολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου καθώς και ιατρού χωρίς ειδικότητα ( κατόχου άδειας άσκησης επαγγέλματος, τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια )

β) Οφθαλμιάτρου

γ) Ωτορινολαρυγγολόγου

δ) Νευρολόγου

ε) Νευροψυχιάτρου

στ) Ψυχιάτρου

ζ) ορθοπεδικού

η)ουρολόγου

θ) νεφρολόγου

ι)δερματολόγου

οι οποίοι :

Α. Πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 1.4 «Συμβάσεις Ιατρών Ιατρικής εξέτασης» του Κεφαλαίου Α΄ του παραρτήματος III του ΠΔ 51/2012, όπως ισχύει δηλαδή :

1. Λειτουργούν νόμιμα ιατρείο και

2. Διαθέτουν σχετική βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας του από τον οικείο ιατρικό σύλλογο για να έχουν δικαίωμα να διενεργούν ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών.

Και

Β. Ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να εξετάζουν υποψηφίους οδηγούς και οδηγούς και να χορηγούν τα προβλεπόμενα από τις σχετικές διατάξεις (ΠΔ 51/12, όπως ισχύει) ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας σε αυτούς,

να υποβάλουν στην οικεία υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής αίτηση συνοδευόμενη από φωτοτυπία ταυτότητας και βεβαίωση του οικείου ιατρικού συλλόγου(Βλέπετε παρ. Α2)ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας