Ο Δήμος Αθηναίων και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αθηναίων (ΚΕΚΔΑ) πρόκειται να εκπαιδεύσουν εξήντα (60) άνεργους δημότες του, αποφοίτους δευτεροβάθμιας ή και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κοινωνική επιχειρηματικότητα. Η εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την Eλαΐς Unilever Hellas στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Η φιλοσοφία της εκπαιδευτικής διαδικασίας επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανέργων στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά και της γενικότερης ενεργοποίησής τους, θέτοντας σε εφαρμογή καινοτόμες και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Το πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί εντός Οκτωβρίου 2016.

Ως προς την επιλογή των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει αριθμού πρωτοκόλλου υποβολής της αίτησής τους. Όσοι είχαν υποβάλει αίτηση κατά την αρχική δημοσιοποίηση του προγράμματος (07.2016) δεν απαιτείται να την υποβάλουν εκ νέου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση επιμόρφωσης.

Οι καταρτιζόμενοι, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, θα δεχθούν συμβουλευτική υποστήριξη διάρκειας 5 ωρών (απολογισμός προσόντων ανέργων, τεχνικές εύρεσης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος κατά το πρότυπο Europass, κλπ).

Υποβολή αιτήσεων: έως Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις και για υποβολή Αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΚΔΑ (Φαβιέρου 5 & Μάγερ, Αθήνα) ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 52 21 047, 210 52 21 177, καθημερινά από 09.00 έως 17.00.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας