Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων
  • «Θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας
  • «Ο 19χρονος Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια», περιέγραψε ένας μάρτυρας στις αρχές
  • Επέστρεψε στη Ρόδο υπό άκρα μυστικότητα ο 19χρονος

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας. Οι αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά.

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους. Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας. Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία», εξηγεί στο Star ο πατέρας της 21χρονης, Γιάννης Τοπαλούδης.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

«Ο 19χρονος Αλβανός απειλούσε γυμνός τα κορίτσια»

Από τις καταθέσεις, προκύπτει ότι ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ότι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες.

Μάρτυρας που είδε τον Αλβανό μετά τον βιασμό της κοπέλας, περιέγραψε στις αρχές ότι «ο Α… βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους “ελάτε να μου πάρετε π…”».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.

Επέστρεψε στη Ρόδο υπό άκρα μυστικότητα ο 19χρονος Αλβανός

Επέστρεψε στη Ρόδο ο 19χρονος Αλβανός, η μεταγωγή του οποίου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη που τον φυλά.

Ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης, θα απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης, στην ίδια ανακρίτρια που είχε απολογηθεί και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει και συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση, η οποία παραμένει ακόμα ανοιχτή.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα που θα μεταφερθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να μη μαζευτεί κόσμος και γίνουν επεισόδια.

(star.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook