Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Τι κατέθεσαν η κόρη κι ο αδερφός της – «Του είχε δανείσει χρήματα»

  • Η 44χρονη είχε δανείσει χρήματα σε έναν άνδρα σύμφωνα με τις καταθέσεις της κόρης της και του αδερφού της
  • Ο ίδιος άνδρας την ενοχλούσε το τελευταίο διάστημα
  • Η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να της επιστρέψει τα χρήματα

Στον ανακριτή κατέθεσαν τη Δευτέρα η κόρη και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, σχετικά με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδα.

Όπως αναφέρει το Star, οι καταθέσεις των δύο συγγενών της διήρκεσαν αρκετή ώρα. Και οι δύο φέρονται να κατέθεσαν για έναν άνδρα, στον οποίο η Λαγούδη είχε δανείσει κάποια χρήματα και ο οποίος την ενοχλούσε τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα. Η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να της επιστρέψει τα χρήματα, καθώς τα είχε ανάγκη και του τα είχε δανείσει προ διετίας προκειμένου να τον διευκολύνει.

Όπως φέρεται να ανέφερε η κόρη της, ακούγοντας τις συνομιλίες αυτές, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί και να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα της μητέρας της και πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν αρκετά πιεστικός στα τηλεφωνήματά του.

Από τη μεριά του, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, που γνώριζε για τον συγκεκριμένο άνδρα, κάνει λόγο για μία σχέση της αδερφής του σε επίπεδο συντροφικότητας, ώστε να μπορεί να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, ενώ φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια πως θεωρεί ότι το κίνητρο της ενδεχόμενης δολοφονίας της αδερφής του ήταν και ερωτικό και οικονομικό.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook