Υποστηρικτές του Σώρρα με πανό και ντουντούκες στη Βέροια (video)

Την εμφάνισή τους στο κέντρο της Βέροιας έκαναν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής περίπου 100 υποστηρικτές της «Ελλήνων Συνέλευσις» και του κατάδικου Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία με πανό, συνθήματα και ντουντούκες στην αγορά της πόλης, ζητώντας από τον κόσμο να… ξεσηκωθεί.

«Σηκωθείτε μωρέ από τις καφετέριες και τους καφέδες και ακολουθήστε μας. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να απελευθερωθεί. Υπάρχουν 600 δισ. στις τράπεζες που μας ανήκουν και μπορούμε να τα πάρουμε και να ξεχρεώσουμε. Είμαστε αδέλφια σας και σας καλούμε να έρθετε στα γραφεία μας στην οδό Τρεμπεσίνας για να ενημερωθείτε. Έχουμε 300 γραφεία σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Αν κάνετε όλοι τα εξώδικα, θα έχετε ξεχρεώσει μια για πάντα και δεν θα μπορεί κανένας τοκογλύφος να σας ξαναενοχλήσει», φώναζαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα πάντως με το veriotis.gr, ο κόσμος της Βέροιας, τους κοιτούσε για αρκετή ώρα απορημένος και ιδιαίτερα σαστισμένος. Μάλιστα, αρκετοί νεολαίοι έβγαζαν φωτογραφίες από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ άλλοι περαστικοί γελούσαν ειρωνικά.

Δείτε τα βίντεο από το περιστατικό:

Πηγή: veriotis.gr