«Υπάρχει αλήθεια Κράτος Δικαίου στην Πατρίδα μας;», διερωτάται ο Παπαγεωργόπουλος μετά την καταδίκη του
Για άλλη μια καταδικαστική απόφαση εναντίον του με οριακή πλειοψηφία 3-2, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετέτρεψε σε φυλάκιση τριών ετών την ποινή της οκταετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον κ. Παπαγεωργόπουλο, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, πράξη που συνδεόταν με την υπεξαίρεση «μαμούθ» από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα ο πρόεδρος του 5μελούς Εφετείου και μία εφέτης ψήφισαν ότι είμαι απολύτως αθώος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις εφέτες δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία ότι ήμουν ένοχος! Με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, με δικαστική λογιστική πραγματογνωμοσύνη ότι τα οικονομικά μου είναι κρυστάλλινα, με ουδεμία αγορά περιουσιακού στοιχείου τα τελευταία 25 χρόνια και με καταπάτηση “δεδικασμένου”!», αναφέρει ο κ. Παπαγεωργόπουλος, κάνοντας λόγο για «άλλη μία απόφαση σκοπιμότητας», ενώ διερωτάται εάν «υπάρχει αλήθεια Κράτος Δικαίου στην Πατρίδα μας;».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook