«Ο 19χρονος απείλησε να τον σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος του 21χρονου – Το ξέσπασμα της μητέρας του
  • Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο δικηγόρος του ο 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη
  • Είπε πως ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα, αν αντιδρούσε
  • Η μητέρα του 21χρονου δηλώνει ανακουφισμένη που τα ευρήματα στο «φονικό» σίδερο δείχνουν αυτό που πάντα πίστευε

Ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα, αν αντιδρούσε, αποκάλυψε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, Άκης Δημητριάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητριάδης, αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια και πως ο εντολέας του ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, ενώ έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν εκεί και σε ποιο σημείο η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου.

Υπογράμμισε ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε το φονικό σίδερο. «Η ιατροδικαστική έκθεση που υπάρχει αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά εντός πάρα πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα είχε αποβιώσει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το κεφάλι, ακόμη κι αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο». Στη συνέχεια πρόσθεσε. «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».

«Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας»

Δικαιωμένη για το παιδί της εμφανίστηκε η μητέρα του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μετά τα δαχτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο σίδερο και «δείχνουν» τον 19χρονο, η μητέρα του 21χρονου συλληφθέντα σπάει τη σιωπή της. Σοκαρισμένη ακόμα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί και την εμπλοκή του γιου της δηλώνει ανακουφισμένη που τα ευρήματα στο «φονικό» σίδερο δείχνουν αυτό που πάντα πίστευε.  

«Ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός», δηλώνει η μητέρα του 21χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δικηγόρος 21χρονου για τη φοιτήτρια: «Θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook