Ξεκινά η δίκη του Πάσσαρη στο Εφετείο – Τι ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη, στο Εφετείο, η δίκη του κακοποιού Κώστα Πάσσαρη, με τον ίδιο όμως να μην παρίσταται, αφού οι ρουμανικές Αρχές έχουν απορρίψει το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Πάσσαρης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Κανείς όμως δεν γεννιέται δολοφόνος, ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος».

«Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί», τόνισε. «Έχω δηλώσει πως θέλω να γυρίσω και να δικαστώ. Ποτέ δεν ήμουν αντίθετος να έρθω στην Ελλάδα και να δικαστώ, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε. Όχι, όμως, εξαιτίας μου. Το είχα ζητήσει και είχα κάνει δύο αιτήσεις σχετικά με τη μεταφορά μου στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Κανένας διάλογος με τον δολοφόνο», λένε οι συγγενείς των θυμάτων

Οι συγγενείς των θυμάτων, μετά από τη συνέντευξη του διαβόητου κακοποιού, είπαν πως «Δεν θα μπούμε ποτέ σε κανέναν διάλογο με τον δολοφόνο».

Οι συγγενείς του Αρχιφύλακα Διονύση Αλεβιζόπουλου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Πάσσαρη, ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης την άμεση έκδοσή του στην Ελλάδα προτού παραγραφούν τα αδικήματά του.

«Η οικογένεια έχει τα μάτια της στη Δικαιοσύνη και όχι στον Πάσσαρη. Την ενδιαφέρει να γίνει η δίκη χωρίς άλλη καθυστέρηση και να απονεμηθεί η δικαιοσύνη, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει η παραγραφή ή η απελευθέρωση του κακοποιού», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεβιζόπουλου, Αλέξης Αναγνωστάκης μιλώντας στην ΑΝΤ1.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook