Βρέθηκε νέο κύκλωμα – παρακλάδι των αντικαρκινικών: Φωτογραφία με κούτες γεμάτες αναβολικά (εικόνα)

  • Βρέθηκαν αναβολικά σε αποθήκη στην Πεύκη τα οποία θα εξετασθούν εάν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα
  • Εξετάζονται πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αντικαρκινικών με ένα ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης σκευασμάτων

Περισσότερες από 16 κούτες με αναβολικά βρέθηκαν σε αποθήκη στην Πεύκη ενώ μετά από έρευνα ανακαλύφθηκε ότι το άτομο στο οποίο ανήκει η αποθήκη σχετίζεται με τον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Στην αποθήκη στην Πεύκη οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από πληροφορίες για τις κινήσεις ενός ατόμου που σχετίζεται με τον 64χρονο που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και θεωρείται το νούμερο δύο του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Στην αποθήκη εντοπίστηκαν αναβολικά, τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα. Αν πρόκειται για ψευδεπίγραφα φάρμακα θα ανοίξει δρόμος για νέα έρευνα ώστε να εντοπιστεί ο χώρος παρασκευής του και οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αναβολικών με παράνομα εργαστήρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» η οποία δημοσιεύει και τη φωτογραφία με τα αναβολικά που εντοπίστηκαν ο ιδιοκτήτης της αποθήκης της Πεύκης φέρεται να έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στη διακίνηση παράνομων αναβολικών.

Τα κέρδη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τεράστια και έτσι εξετάζονται τώρα οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αντικαρκινικών με ένα ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης σκευασμάτων.

Πηγή: Το Έθνος