Οργή της αδερφής κατά του πατέρα στην κηδεία της αδικοχαμένης εφοριακού (εικόνες – video)

  • Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης, η οποία μπήκε υποβασταζόμενη στο Κοιμητήριο
  • «Κόρη μου, κορούλα μου, σε έχασα, πίαστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», φώναζε ο πατέρας, προκαλώντας την οργή της αδελφής
  • «Στον διάδρομο δεν ακούγεται το χαμόγελό σου. Έβαλες το νυφικό σου και ήρθαμε όλοι εδώ», είπε στον επικήδειο συνάδελφος της αδικοχαμένης εφοριακού
  • «Η γυναίκα μου φταίει για όλα», δήλωσε ο πατέρας

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 32χρονη, Δώρα Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια την Τετάρτη στο ίδιο νεκροταφείο.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης Δώρας: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας

Δείτε επίσης: Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης, η οποία μπήκε υποβασταζόμενη στο Κοιμητήριο.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, ο τραγικός πατέρας φώναζε: «Κόρη μου, κορούλα μου, σε έχασα, πίαστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», προκαλώντας την οργή της αδελφής που φώναζε «πάρτε τον από εδώ. Αλήτη, εσύ την έφαγες. Έχεις το θράσος να έρχεσαι στην Εκκλησία;».

«Στον διάδρομο δεν ακούγεται το χαμόγελό σου. Έβαλες το νυφικό σου και ήρθαμε όλοι εδώ»

Συνάδελφος της 32χρονης από την εφορία ανέλαβε να εκφωνήσει τον επικήδειο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δώρα μου, έδωσες εξετάσεις και μας κέρδισες όλους. Στον διάδρομο δεν ακούγεται το χαμόγελό σου. Κορίτσι μου, καλό σου ταξίδι. Έβαλες το νυφικό σου και ήρθαμε όλοι εδώ».

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα», δήλωσε ο πατέρας

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 32χρονης κατηγόρησε τη γυναίκα του, λέγοντας πως «η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της».

«Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τους άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάμε για να μπορώ να τα προστατεύσω Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να μη βρω ποιος σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε.