Βίντεο ντοκουμέντο: Η τελευταία εμφάνιση του αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός στο Πόρτο Χέλι μαζί με τη φίλη του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι με πρωταγωνιστές τον αστυνομικό και τη φίλη του οι οποίοι εντοπίσθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Οι δυο νεαροί βρέθηκαν στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μετατεθεί από την Αθήνα στην περιοχή για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα δε φαίνεται να συνδέεται αυτό, με τους δύο θανάτους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα στον αστυνομικό, στο σπίτι που ξεψύχησε, “δείχνουν” τα αίτια του θανάτου του, που αναμένεται να αποσαφηνιστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Μετά από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά τη μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Βίντεο ντοκουμέντο

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τον αστυνομικό σε κατάστημα, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός. Μιλάει διαρκώς στο τηλέφωνο και ψάχνει στις τσέπες του χρήματα, για να πληρώσει το φαγητό που παρήγγειλε σε πακέτο, μέσα στο εστιατόριο.

Ο 35χρονος φοράει πολιτικά, μαύρο μπουφάν και τζιν.

Ο εργαζόμενος του κάνει ένα νόημα για τα χρήματα και τότε ο αστυνομικός βγάζει ένα ποσό και το ακουμπάει στον πάγκο. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται και ο αστυνομικός βγαίνει από το κατάστημα, χωρίς να έχει κλείσει το τηλέφωνο.

Ο 35χρονος βγαίνει από το κατάστημα και συνεχίζει να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, μέχρι που απομακρύνεται από το πεδίο της κάμερας.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook