«Μακεδονομάχος» βιντεοσκοπεί προβοκάτσια – «Χρέωσε» σε αναρχικούς επίθεση σε παιδιά που έκαναν δικοί του

Την προβοκατόρικη δράση των πατριδοκάπηλων ακροδεξιών ομάδων στο σημερινό μαθητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη φανερώνει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει καθαρά την προσπάθεια ενός «μακεδονομάχου» να φορτώσει σε «αναρχικούς» επίθεση σε παιδιά, την οποία ωστόσο έχουν «στήσει» δικοί του άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω «μακεδονομάχος», προσπαθώντας προφανώς να κατευθύνει την κοινή γνώμη υπέρ των εθνικιστικών καταλήψεων, τράβηξε ένα βίντεο για να δείξει ότι δήθεν κάποιοι αναρχικοί πέταξαν μπουκάλια κατά μαθητών. Μάλιστα, προκειμένου να επενδύσει στον φόβο, άρχισε να φωνάζει στα παιδιά να απομακρυνθούν μην τυχόν τα χτυπήσουν οι «αναρχικοί».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια κοπέλα φαίνεται πως πείθεται από την εκδοχή του και τρέχει να τον ενημερώσει πως τα μπουκάλια που πέφτουν προέρχονται από… δικούς του. Μάλιστα, ο «μακεδονομάχος» της απαντά πως το γνωρίζει αυτό, αποκαλύπτοντας άθελά του την προβοκάτσια: «Ο πόλεμος δεν παίζεται… όπως τον παίζουν και αυτοί τον πόλεμο. Έτσι;».

Δείτε το βίντεο (1.05):


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook