Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ο 43χρονος έδινε αντισυλληπτικά στις ανήλικες
  • Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως
  • Οι ανήλικες έκαναν παρέα με την κόρη του 43χρονου
  • Ο δράστης φέρεται να έδινε αντισυλληπτικά στις μαθήτριες
  • Ο ίδιος έπαιρνε χάπια για σεξουαλική διέγερση

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, για τη δράση του 43χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο, αλλά και μίας ακόμα 14χρονης το χρονικό διάστημα 2017-2018.

Φίλες της κόρης του τα ανήλικα κορίτσια

Ο ίδιος ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τα κορίτσια με τα οποία είχε ερωτική επαφή τα γνώρισε μέσω της ανήλικης κόρης του, καθώς ήταν φίλες της και βρίσκονταν στην ίδια παρέα.

Πώς τις πλησίαζε και τις αποπλανούσε

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δράστης φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και να μαθαίνει όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν στα σπίτια τους. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο κορίτσια αντιμετώπιζαν προβλήματα και εντάσεις με τους γονείς τους και είχαν θέματα επικοινωνίας, κυρίως με τον πατέρα ή τον πατριό τους.

Εκμεταλλευόμενος λοιπόν το πόσο ευάλωτα ήταν τα κορίτσια, τους φερόταν με τρυφερότητα και τα έκανε να πιστεύουν ότι μόνο εκείνος τα καταλαβαίνει και θέλει να τα βοηθήσει. Μάλιστα, φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στις Αρχές πως είχε επισκεφθεί ψυχολόγο και του είχε εξομολογηθεί πως είχε σχέση με τις ανήλικες.

Τους έδινε αντισυλληπτικά

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο δράστης, βρήκαν τον έλεγχο προόδου του σχολείου μίας από τις δύο ανήλικες με τις οποίες παραδέχθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις.

Εντύπωση προκάλεσαν επίσης στους αστυνομικούς οι καρτέλες με αντισυλληπτικά χάπια που βρέθηκαν στο ψιλικατζίδικο του κατηγορούμενο. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι είναι της συζύγου του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών εάν έδωσε και στα ανήλικα κορίτσια, είπε ότι δεν θυμόταν, όμως η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι τους έδινε τα αντισυλληπτικά για να έχουν ερωτικές επαφές.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και καρτέλες με χάπια που τα έπαιρνε ο ίδιος για να έχει σεξουαλική διέγερση.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook