Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 37χρονης στην Κρήτη – Εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξε ο συναγερμός για την εδώ και εννέα ημέρες αγνοούμενη Κατερίνα Γοργογιάννη στην Κρήτη.

Το πτώμα που εντοπίστηκε από περαστικούς στο πάρκο Νεολαίας στο κέντρο του Ηρακλείου, ανήκει τελικά στην 37χρονη, ο θάνατος της οποίας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται σε πτώση από τα τείχη και προήλθε πριν από αρκετές ημέρες.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η αναγνώριση του πτώματος από τον αδερφό της άτυχης Κατερίνας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η πτώση της 37χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Τα ίχνη της Κατερίνας είχαν χαθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι, στο οποίο συγκατοικούσε με τη μητέρα της, στο Ηράκλειο έχοντας πάρει μόνο τα κλειδιά της και αφήνοντας πίσω προσωπικά αντικείμενα και κινητό.

Η μητέρα και ο αδερφός της δήλωσαν της εξαφάνισή της λίγες ώρες μετά, αφού ανησύχησαν όταν είδαν πως η 37χρονη δεν είχε επιστρέψει.

Η μητέρα της δήλωνε πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους.

Όπως η ίδια ανέφερε, η Κατερίνα έψαχνε για δουλειά και δύο ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε συναντηθεί με κάποιο άτομο: «Πιστεύω ότι κάποιος θα της έταξε δουλειά και αυτός θα την πήρε. Εκτιμώ ότι μπήκε σε κάποιο αυτοκίνητο και έφυγε, το έχω πει στην Αστυνομία. Το λέω και δε με πιστεύουν ότι κάποιος την άρπαξε».

Η αστυνομία είχε ζητήσει κατάθεση και από τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας, με τον οποίο είχε χωρίσει λίγο προτού εξαφανιστεί και ο οποίος μένει στο Κιλκίς.

Δείτε Επίσης