Συνεχίζει το υπουργείο Παιδείας να ζητά από το Συμβούλιο της Επικρατείας κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις εκπαιδευτικών κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ παράλληλα ζητούν προσλήψεις και άλλα υπουργεία όπως και φορείς του Δημοσίου τομέα.

Ειδικότερα, το υπουργείο Παιδείας ζητά την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και για τα Δημόσια ΙΕΚ.

  • Επίσης, το υπουργείο Παιδείας ζητά την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, όπως και αποσπάσεις εκπαιδευτικών.
  • Ζητά προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Το υπουργείο Οικονομικών ζητά να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιο εκπαιδευτικού προσωπικού των μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης του υπουργείου Ναυτιλίας.
  • Ακόμη, το ΙΚΑ ζητεί να του επιτραπεί η μετακίνηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
  • Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητά προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για την λειτουργία του ωδείου (35 άτομα), για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης (16 άτομα) και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα (15 άτομα).
  • Η επιχείρηση κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητά την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βόλου.
  • Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου του Τουριστικού Λιμένα Αγίου Νικολάου (μαρίνα) ζητά την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.
  • Τέλος, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητά την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας