Το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με τον Μαυρίκο, εξετάζει η αστυνομία
  • Οι απαγωγείς δεν έχουν κάνει καμιά επικοινωνία με τους συγγενείς του απαχθέντος
  • Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με τον γνωστό επιχειρηματία
  • Οι ερευνητές της Ασφάλειας στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της οικιακής βοηθού που ήταν μπροστά στην απαγωγή

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, καθώς έχει συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα και δεν υπάρχει κανένα φως…

Οι απαγωγείς δεν έχουν κάνει καμιά επικοινωνία με τους συγγενείς του απαχθέντος προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματα τους για την απελευθέρωση του.

Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με τον γνωστό επιχειρηματία.

Άλλωστε οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν οι κακοποιοί να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία, είναι η μητέρα του, ο εξάδελφος του και η συμβία του, γνωστό μοντέλο.

Το θέμα είναι ότι κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του 51χρονου και βέβαια ουδεμία πρόσβαση έχουν στους λογαριασμούς του. Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί με βάση τη λογική συνάφεια και την πορεία των ερευνών, εξετάζουν με μεγάλη πιθανότητα το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με τον 51χρονο.

Στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι κακοποιοί αποφεύγουν την έκθεση τους απέναντι στην αστυνομική έρευνα, καθώς διαφορετικά θα ήταν αναγκασμένοι να έχουν μια μορφή επικοινωνίας με συγγενείς του επιχειρηματία και κατά συνέπεια οι αστυνομικοί θα είχαν μια ευκαιρία συλλογής στοιχείων για την ταυτότητα τους.

Πάντως πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει οι ερευνητές της Ασφάλειας στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Ν. Μαυρίκου, η οποία άλλωστε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους απαγωγείς του εργοδότη της, καθώς εκείνη την ώρα τον συνόδευε μέχρι το αυτοκίνητο του, μεταφέροντας κάποια πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα στην κατάθεσή της περιγράφει με λεπτομέρειες τον έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν στην κυριολεξία «σηκωτό» τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Βέβαια γνωστό είναι πως οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένοι και μάλιστα να φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook