Σοκαρισμένη η Αταλάντη από το έγκλημα πάθους – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε (εικόνες – video)

  • Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε στο σπίτι του ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή
  • Η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα της Σκάλας Αταλάντης από την οικογενειακή τραγωδία, που όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία είναι έγκλημα πάθους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης  στο σπίτι του στη θέση “παλαιομάγαζα” στην Σκάλα Αταλάντης, ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Προηγήθηκε μάλιστα πάλη με την άτυχη γυναίκα να μη γλυτώνει τελικά από τον δολοφόνο που ήταν ο ίδιος της ο άντρας. Ακολούθως ο 51χρονος μην αντέχοντας την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε πλάι του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.

Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγό που δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Άνθρωποι του εγκληματολογικού συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση.

ΠΗΓH: Lamiareport.gr

Φωτογραφία – βίντεο: tvstar.gr