«Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό»
Κινητοποίηση ενάντια στην εκδήλωση που έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή ότι θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή, στον Κολωνό, διοργανώνει η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ-κεφάλαιο».

«Θα ακυρώσουμε τη ναζιστική φιέστα που ετοιμάζει η ΧΑ για την Παρασκευή 17/5 στον Κολωνό με μαζική κινητοποίηση και δυναμικό παρών του εργατικού, νεολαιίστικου, αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος! Στις γειτονιές μας δεν χωράνε οι φασίστες εγκληματίες της ΧΑ που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους και επιδιώκουν τον εμφύλιο των φτωχών! Καλούμε στη συγκέντρωση ακύρωσης της φιέστας που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί συντονισμοί και πρωτοβουλίες» τονίζει η δημοτική παράταξη σ΄ανακοίνωση της.

Επίσης καταγγέλλει «τον δήμο Αθηναίων αν έχει δώσει άδεια για τη συγκέντρωση και καλούμε να τηρήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την άρνηση παραχώρησης χώρων για την εγκληματική οργάνωση». Επίσης καταγγέλλει «την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ γιατί με την πολιτική τους και τις μεθοδεύσεις τους ευνοούν τις φασιστικές και ρατσιστικές φωνές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook