Το τελευταίο μήνυμα του Ζαφειρόπουλου στη γυναίκα του: Θα αργήσω το βράδυ

«Θα αργήσω λίγο το βράδυ γιατί μου ζήτησαν ραντεβού δύο νέοι πελάτες», ήταν τα τελευταία λόγια του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στη σύζυγό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους».

Δείτε επίσης: Εκτέλεσαν στο γραφείο του στα Εξάρχεια τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Δείτε επίσης: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον προσωπικές σημειώσεις, μηνύματα sms, τηλεφωνικές επικοινωνίες του 52χρονου δικηγόρου, επιχειρώντας να εντοπίσουν εκείνες που χαρακτηρίζονται ύποπτες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή επέκτασης των ερευνών προς χώρους και πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η οικογένεια του Ζαφειρόπουλου: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του (εικόνες)

Δείτε επίσης: Βόζεμπεργκ για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ίσως κάτι να ήξερε και του έκλεισαν το στόμα (video)

Οι υποθέσεις που αναλάμβανε ο γνωστός δικηγόρος δεν είχαν σχέση με ναρκωτικά, ούτε με παρέες της νύχτας, όπως γράφει το «Έθνος».

Η κατάθεση του συνεργάτη

Κομβική είναι η κατάθεση του 32χρονου στενού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος φέρεται να άνοιξε στους δύο δράστες, να έμεινε μαζί τους μέχρι να τους δεχτεί ο δικηγόρος και συμμετείχε για περιορισμένο χρόνο στη συνάντησή τους πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας και τώρα αναμένουν τον ιατροδικαστή να βγάλει τη βολίδα και αυτή να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για το αν το όπλο ήταν «καθαρό» ή είχε χρησιμοποιηθεί ξανά. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάλυκας σημαίνει πως χρησιμοποιήθηκε περίστροφο ή οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά τη δολοφονία.