Συντετριμμένη η οικογένεια του Ζαφειρόπουλου: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του (εικόνες)

Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έφτασε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας και παρέμεινε εκεί μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε επίσης: Εκτέλεσαν στο γραφείο του στα Εξάρχεια τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πού ψάχνει τους εκτελεστές η αστυνομία (εικόνες)

Τα τέσσερα αδέρφια του, ο 23χρονος γιος του, η κόρη και η σύζυγός του σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Στο σημείο επίσης έσπευσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του γνωστού δικηγόρου εμφανώς σοκαρισμένοι για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Συντετριμμένη και θεία του δολοφονημένου δικηγόρου κυρία Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του αδερφό της. Με δήλωσή της αναφέρει: «Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια».

 

 

 

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ