Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου – Χάθηκαν τα κοσμήματά της από το σπίτι

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο, ενώ τέσσερις μέρες μετά βρέθηκε απαγχονισμένος ο 45χρονος σύντροφος και πατέρας του αγέννητου παιδιού της.

Την ίδια ώρα απαρηγόρητη είναι η μητέρα του αυτόχειρα συντρόφου της 37χρονης που βρήκε κρεμασμένο τον γιο της ενώ μέχρι εκείνη την ημέρα δεν γνώριζε τίποτα για την έγκυο σύντροφό του. «Δεν ήξερα ότι είχε κοπελιά. Μετά το έλεγαν οι τηλεοράσεις. Ποτέ δεν έκανε σε κανέναν κακό. Να ρωτήσετε τι άνθρωπος ήταν. Όλο με γέλιο, όλο με καλαμπούρι» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Τι κάνει μια μάνα όταν δει το κοπέλι της να κρέμεται»; αναρωτιόταν.

Η μητέρα της 37χρονης μπήκε με αστυνομικό μέσα στο σπίτι της αγνοούμενης γυναίκας και βρήκε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα ενώ από το σπίτι λείπουν σχεδόν όλα τα κοσμήματα της κόρης της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι δικοί της άνθρωποι, ο 45χρονος σύντροφός της – που ήταν παντρεμένος και είχε άλλα δύο παιδιά – δεν ήθελε το μωρό. Η κοπέλα πριν εξαφανιστεί, είπε στην μητέρα της ότι θα έβγαινε μαζί του. Μάλιστα, το ότι βρέθηκε το ζευγάρι εκείνη την ημέρα, το έχει επιβεβαιώσει και ένας κάτοικος της περιοχής που το συνάντησε στο δρόμο.