Συνεχίζεται η αγωνία για τους δύο στρατιωτικούς – Στην Αδριανούπολη οι γονείς τους

Συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ορεστιάδα

  • Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός, Άγγελος Μητρετώδης εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη
  • Μήνυμα αλληλεγγύης από την Ορεστιάδα

Οι γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, μαζί τους, κατά το προγραμματισμένο επισκεπτήριο. Οι γονείς των Κούκλατζη και Μητρετώδη βρέθηκαν εκ νέου στην Αδριανούπολη, όπου επισκέφθηκαν τα παιδιά τους στη φυλακή.

Χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκε μεγάλο συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ορεστιάδα για τους δύο συλληφθέντες και κρατούμενους. Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και οι γονείς του Κούκλατζη.

Ο θείος του λοχία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του «για τη συγκινητική συμπαράσταση της κοινής γνώμης», λέγοντας ότι «μας δυναμώνει και μας δίνει αισιοδοξία και ελπίδα”. “Ελπίζουμε, περιμένουμε, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο».

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής, στη σύλληψη των δύο στρατιωτικών ενεπλάκη η ομάδα Jandarma, οι «πραιτωριανοί» του Ερντογάν, οι οποίοι ανέλαβαν και τη διαχείριση της υπόθεσης, όντας εξ αρχής σε διαρκή επικοινωνία με την τουρκική ηγεσία.

 

Δείτε Επίσης