Συμβόλαιο θανάτου στον Πειραιά – Γάζωσαν με καλάσνικοφ τον «Παναγή»
  • Ο 54χρονος είχε έρθει από την Κεφαλονιά όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια
  • Τον φιλοξενούσε συγγενικό του πρόσωπο στον Πειραιά
  • Οι δράστες που είχαν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον «γαζώνουν» με καλάσνικοφ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ των αντιπάλων συμμοριών της ελληνικής Μαφίας. Λίγους μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη, έγινε νέα επίθεση στον Πειραιά, αυτή τη φορά στον 54χρονο γνωστό και ως «Παναγή».

Ο 54χρονος είχε έρθει από την Κεφαλονιά όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, για να φιλοξενηθεί σε συγγενικό του πρόσωπο επί της οδού Κατσαντώνη 80, στον Πειραιά. Εκεί τον πλησίασαν οι άγνωστοι δράστες που είχαν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και μέσα από αυτό άρχισαν να τον «γαζώνουν» με καλάσνικοφ. Οι σφαίρες τον βρήκαν σε σώμα και κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ περίπου 500 μέτρα πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Καπετάν Γέρμα και αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ο θάνατος του 54χρονου που είχε πλούσιο ιστορικό ληστειών και εκβιάσεων, αποδίδεται σε «συμβόλαιο θανάτου» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών της ελληνικής μαφίας, με αφετηρία την εκτέλεση Γρίβα πριν δύο χρόνια στα Γλυκά Νερά.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook