Συγκλονίζει η τραυματίας από τον κεραυνό στην Ακρόπολη: Με χτύπησε μία λάμψη – Κάηκα (video)

  • Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν τη χτύπησε κεραυνός στην Ακρόπολη περιέγραψε η αρχαιοφύλακας
  • Έδειξε τα τραύματά της στην κάμερα
  • Τόσο η ίδια όσο και η συνάδελφός της θα νοσηλευθούν τουλάχιστον για ένα 24ωρο ακόμη στο καρδιολογικό τμήμα, για προληπτικούς λόγους

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μίας από τις δύο εργαζόμενες που χτυπήθηκαν από κεραυνό στην Ακρόπολη το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Ήμουν στο φυλάκιο, έβρεχε. Με χτύπησε μία λάμψη. Με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω, με βοήθησε ένας Κινέζος και βγήκα σε αυτό το χάλι Είμαι καμένη», είπε περιγράφοντας σοκαρισμένη την εμπειρία της η τραυματίας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Η γυναίκα έδειξε τα τραύματα της στην κάμερα, με την πλάτη της να είναι καμμένη, από το χτύπημα του κεραυνού αλλά και τα θραύσματα που έπεσαν επάνω της.

Όπως είπε, μόλις είχε πιάσει δουλειά στο χώρο, με οκτάμηνη σύμβαση. Κάλεσε δε τους αρμόδιους «να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να προσέχουν τον κόσμο, να μην υπάρχουν τέτοια ατυχήματα».

Τόσο η ίδια όσο και η συνάδελφός της θα νοσηλευθούν τουλάχιστον για ένα 24ωρο ακόμη στο καρδιολογικό τμήμα, για προληπτικούς λόγους.

Ο κεραυνός χτύπησε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης, προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων: Δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες 24 και 52 ετών, καθώς και δύο τουρίστες, έναν Κορεάτη και μια Φινλανδή, που τραυματίστηκαν από τζάμια αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δύο τουρίστες, που είναι ζευγάρι, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου έγινε ένα ράμμα στον άνδρα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το νοσοκομείο.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook