Συγκλονίζει η θεία του άτυχου σμηναγού: Βρήκαν τους γονείς του στον τάφο μέσα στη λάσπη (video)
Στιγμές οδύνης εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο αντίο που είπαν φίλοι και συγγενείς στον άτυχο σμηναγό – ήρωα Γιώργο Μπαλταδώρο, που έπεσε νεκρός εν ώρα καθήκοντος το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 κοντά στη Σκύρο.

Η θεία του σμηναγού αποκάλυψε σε εκπομπή ότι το πρωί της Κυριακής βρήκαν τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου με ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους πάνω στη λασπωμένη γη που έχει ταφεί το παιδί τους.

«Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα το πρωί στις 7 ήταν στο νεκροταφείο. Και πήγε ο αδερφός από τον πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο. Μες στη λάσπη! Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω.

Τι να τους πω; Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα. Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε. Να τους πούμε τι; Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο. Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια», είπε, μεταξύ άλλων, η θεία του άτυχου πιλότου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook