Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε στη Σητεία – «Θέλω τα παιδιά της κόρης μου»

  • Η μητέρα της άτυχης 32χρονης ζητά την επιμέλεια των παιδιών της κόρης της
  • Οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους
  • “Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου…”

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας της 32χρονης Κατερίνας η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη Σητεία.

Η μητέρα της άτυχης 32χρονης ζητά την επιμέλεια των παιδιών της κόρης της αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους.

“Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά, όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι εάν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά. Θα πεθάνω από τον καημό μου” είπε μιλώντας στο STAR.

“Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο, θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου. Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα. Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου, δεν τα ξεχώριζα. Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου” πρόσθεσε.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook