Ψάχνουν τους συγγενείς τους στην Ανατολική Αττική – Όλοι οι αγνοούμενοι (εικόνες – video)

«Οι γονείς και τα ανίψια μου είχαν εγκλωβιστεί στη Ραφήνα, μιλήσαμε κατά τις 6:40 το απόγευμα και από εκεί και έπειτα δεν είχαμε νέο τους. Δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Υπάρχουν πολλοί που αναζητούν τους δικούς τους», δήλωσε η Ελένη Φιλιπποπούλου, κάτοικος Ραφήνας, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon, η οποία αναζητά τους γονείς και τα ανίψια της.

«Οι γονείς μου Φίλιππος και Σοφία, και Βασιλική και Σοφία είναι οι ανιψιές μου. Είπαν στο τηλέφωνο ότι είναι μέσα στις φωτιές, όταν τους ρώτησα που είναι και να κλείσω το τηλέφωνο. Από εκεί και έπειτα δεν έχουμε κανένα νέο. Έρχονταν από την Αθήνα προς Ραφήνα, είχαν κλείσει οι δρόμοι και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ο πατέρας μου είναι 74 ετών, η μητέρα μου 60 και τα κορίτσια είναι δίδυμα 9 ετών. Έρχονταν στη Νέα Μάκρη που έχουμε εξοχικό», τόνισε.

«Βοηθήστε μας!!!!! SOS!!!! Αγνοούνται από εχθές στις 6 από το Ματι Αττικής. Γρηγόρης Φυτρος ετών 54 κ ο γιος Ανδρέας Φυτρος ετων 11. Βρέθηκε νεκρή η κόρη 14 ετών Εβίτα Φυτρου. Κοινοποιήστε παιδιά αγνοούνται. Βοηθήστε μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 6947617474», γράφει η Chryss Tass στο facebook.

«Αυτός εδώ είναι ο αδερφός μου και αγνοείται στην πυρκαγιά στο Μάτι λιγότερο από ένα 24ωρο! Όποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσει! Κοινοποιήστε το για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Ευχαριστώ…».

«Σας παρακαλώ όποιος έχει δει κάποιον από τους 4 να με ειδοποίηση ΆΜΕΣΑ Paris Katsoulakis Κάτια Αβραμίδου Μάρκος Κατσουλάκης. 6982350067». 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook