Στον εισαγγελέα ο 80χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του με τηλεκοντρόλ και μαξιλάρι

  • Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες από τον άγριο φόνο της 77χρονης γυναίκας
  • Ο 80χρονος άνδρας πάσχει από άνοια και δείχνει να μην έχει επαφή με την πραγματικότητας
  • Ο άνδρας μετά το φονικό τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε κάποιες ώρες αργότερα από την αστυνομία

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο 80χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της 77χρονου συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα.

To άγριο φονικό σημειώθηκε στην οδό Κοδριγκτώνος 35 στον Άγιο Παντελεήμονα και οι λεπτομέρειές του είναι ανατριχιαστικές.

Ο 80χρονος άνδρας που πάσχει από άνοια και δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, χτύπησε την άτυχη 77χρονη πολλές φορές με ένα τηλεκοντρόλ, με αποτέλεσμα να φέρει πολλές κακώσεις στο πρόσωπό της.

Αρχικά ως όπλο του φόνου θεωρήθηκε ένα χειριστήριο τηλεόρασης το οποίο είχε πάνω του αίματα. Όμως, η έρευνα έδειξε ότι η ηλικιωμένη δέχτηκε χτυπήματα από αυτό, ενώ στη συνέχεια ο 80χρονος την έπνιξε με μαξιλάρι.

Μάλιστα, ο άνδρας μετά το φονικό τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε κάποιες ώρες αργότερα από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να μην έχει καταλάβει την πράξη του.

Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έρευνας κι αμέσως οι υποψίες των αξιωματικών της Ασφάλειας έπεσαν πάνω στον 80χρονο με τον οποίον συζούσε η 77χρονη.