Στο φως μαρτυρία που εμπλέκει και άλλο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης – «Είδα τρίτο άτομο μέσα στο βαν»
Ολοένα και εντείνονται οι φήμες για εμπλοκή και τρίτου προσώπου στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Αναλυτικότερα, δύο μάρτυρες συνηγορούν στο ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα έρχεται από τον ΣΚΑΪ η μαρτυρία εργαζόμενης, η οποία υποστηρίζει ότι είδε το λευκό βαν και τρία άτομα.

«Καθώς βρισκόμουν έξω από το κατάστημα που εργάζομαι είδα ένα μικρό όχημα λευκού χρώματος με ανοιχτά τα φώτα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο μαγαζί το οποίο εργάζομαι.

Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν από το σημείο που βρισκόταν το αμάξι και ένας τρίτος να μένει μέσα σε αυτό.

Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση. Κατόπιν, τα δύο άτομα πέρασαν από το σημείο που βρισκόμουν και ειδικότερα ο ένας εξ αυτών κινήθηκε μπροστά από εμένα, ενώ ο δεύτερος τον οποίο και αναγνώρισα, καθώς τον γνώριζα από τη γειτονιά πέρασε από πίσω μου.

Και οι δύο κινούνταν μαζί και είχαν κατεύθυνση προς το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, χωρίς βέβαια να ξέρω πού ήταν ακριβώς ο προορισμός τους», ανέφερε η εργαζόμενη για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook