Μέχρι τις 31 Μαΐου οι μερισματούχοι του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας (άμεσα και έμμεσα μέλη) θα πρέπει να αποστείλουν στο Ταμείο, είτε ταχυδρομικώς στην διεύθυνσή Ακαδημίας 27, 106 71 Αθήνα, είτε μέσω των κατά τόπους παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Α, την υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα για την ομαλή συνέχιση κάθε παροχής προς αυτούς.

Η υποχρέωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υποχρεωτικής απογραφής τους. Υπεύθυνες Δηλώσεις που αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax), δεν θα γίνονται δεκτές. Για τους μερισματούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν υποβάλει έως τότε τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, θα τεθεί θέμα διακοπής κάθε παροχής του Ταμείου προς αυτούς (μέρισμα, οικονομική ενίσχυση ΕΚΟΕΜΑ κ.λπ.), τονίζεται στην ανακοίνωση. Για πληροφορίες σχετικά με την απογραφή, στο τηλέφωνο 210-3675022.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας