Στη δημοσιότητα εικόνες από το μοιραίο βανάκι – Με αυτό μετέφεραν την Ελένη στη θάλασσα
  • Με το συγκεκριμένο βανάκι οι δύο φερόμενοι ως δράστες παρέλαβαν την 21χρονη από το σπίτι της
  • Στο βαν βρέθηκαν αποτυπώματα των δύο κατηγορούμενων αλλά και της Ελένης
  • Απομακρύνεται η εκδοχή της εμπλοκής και τρίτου ατόμου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από το βανάκι με το οποίο οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι για τον φόνο της Ελένης, μετέφεραν το θύμα τους, γυμνό και αναίσθητο, στη θάλασσα.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε εικόνες μέσα και έξω από το βανάκι, το οποίο έχει κατασχεθεί.

Μέσα στο φορτηγάκι βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA των τριών (του 19χρονου, του 21χρονου και της Ελένης) αλλά κανενός άλλου προσώπου το οποίο δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι απομακρύνεται η εμπλοκή τρίτου ατόμου.

Και στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκε αποτύπωμα κανενός άλλου που να μην έχει σχέση με το σπίτι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φερόμενων ως δραστών, οι δυο νεαροί, παρέλαβαν την Ελένη από το σπίτι της και ξεκίνησαν προς τους Πευκούς.

Ο 19χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού, η 21χρονη Ελένη στη θέση του συνοδηγού και ο 21χρονος έκατσε στην καρότσα. Σύμφωνα όμως με την Τατιάνα Στεφανίδου, και με μια φωτογραφία που η ίδια έχει δει ο 21χρονος δεν φαίνεται να κάθεται στην καρότσα του βαν.

Η Ελένη ήταν ζωντανή στα βράχια επί οκτώ ώρες

Στην αποκάλυψη ότι η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη παρέμεινε στη θάλασσα για πολλές ώρες, πριν τελικά πνιγεί, προχώρησε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο εξοχικό σπίτι ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, που είναι και η αιτία του θανάτου, είναι 8 ώρες.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook