Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον θείο της – «Την αγαπώ»

  • Ο θείος της κοπέλας «έσπασε» τη σιωπή του
  • Αναφέρει ότι διατηρούσε σχέση με την ανιψιά του για ένα χρόνο
  • «Το ήξεραν οι γονείς της και την ανάγκασαν να πάει στο δικηγόρο»
  • «Παραμύθια τα χάπια»
  • Η ανιψιά του κυοφορεί το παιδί του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του θείου, που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε την ανήλικη ανιψιά του στην Αμαλιάδα, η οποία τώρα κυοφορεί το παιδί του. Ο ίδιος δηλώνει ότι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη για ένα χρόνο και ότι μάλιστα, οι γονείς το ήξεραν και την ανάγκασαν με «το ζόρι» να τον καταγγείλει.

«Είχα ένα χρόνο σχέση με την κοπέλα»

«Την αγαπώ, την θέλω», με αυτά τα λόγια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του best.gr, προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο θείος της ανήλικης στην Ηλεία που κατηγορείται ότι τη νάρκωσε, τη βίασε και την άφησε έγκυο.

Ο ίδιος δίνει την δική του εκδοχή για όσα έχουν συμβεί με την ανιψιά του, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης. Η κοπέλα και οι γονείς της έχουν ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του θείου. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, όλα συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι γονείς της κοπέλας φέρεται να απουσίαζαν από το σπίτι.

Ο θείος εκμεταλλευόμενος το γεγονός της απουσίας τους, την επισκέφτηκε, της προσέφερε πορτοκαλάδα, στην οποία έβαλε σύμφωνα με τις καταγγελίες άγνωστες ουσίες μέσα, ναρκώνοντας την κοπέλα. Το κορίτσι ζαλίστηκε και όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι γυμνή και δίπλα της γυμνός ήταν και ο θείος.

Στη συνέχεια, το κορίτσι διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν μπορούσε να κρυφτεί, το αποκάλυψε στους γονείς της. Μάλιστα, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ο θείος προσπάθησε να την απαγάγει.

«Είμαι μακρινός συγγενής και άντρας του κοριτσιού»

Ο θείος από την πλευρά του δεν αρνείται ότι είναι συγγενής της κοπέλας, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «μακρινός συγγενής και άντρας του κοριτσιού», δίνοντας μια τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

«Τα είχαμε ένα χρόνο! Την αγαπάω, την θέλω, μαζί φύγαμε και το ήξεραν όλοι». «Όλα αυτά είναι ψέματα. Εγώ με την κοπέλα τα είχα ένα χρόνο και μένανε σε μένα και αυτοί το ήξεραν όλοι. Εγώ την γυναίκα μου τη θέλω και είναι έγκυος, την χτυπήσανε για να πάει με το ζόρι στο δικηγόρο και να τα πει όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά, αρνούμενος ότι έχει στενή συγγένεια με την κοπέλα.

«Έχω μια μικρή συγγένεια με τη μάνα της, με την κοπέλα δεν έχω κάποια συγγένεια. Ούτε πορτοκαλάδες, ούτε χάπια στέκουν, είναι παραμύθια όλα», πρόσθεσε.

«Αγαπηθήκαμε και φύγαμε μαζί, ενώ ήταν έγκυος»

«Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος, ήθελα να την πάρω και να φύγω. Και την πήρα και έφυγα, δεν την απήγαγα. Είχαμε σχέση και το ήξεραν όλοι εκτός από τον πατέρα της», πρόσθεσε . «Αγαπηθήκαμε και φύγαμε μαζί, ενώ ήταν έγκυος! Ήθελε να φύγουμε μαζί και πριν μείνει έγκυος. Με αγαπάει και εγώ την αγαπάω την γυναίκα μου» τόνισε ο θείος.

Δικηγόρος: Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη

Ο δικηγόρος της οικογένειας κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ανέφερε: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία ένεκα της φύσης του αδικήματος χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και ευαισθησίας, αφενός μεν λόγω της ανηλικότητας θύματος και αφετέρου λόγω της προκληθείσης εγκυμοσύνης και του εκ του γεγονότος ότι ο φερόμενος δράστης τυγχάνει στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Από εδώ και στο εξής τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την αποκάλυψη του δράστη και την παραδειγματική του τιμωρία».