Σε απόλυτη αντίθεση τα όσα υποστηρίζουν 21χρονος και 19χρονος – Ίδιες σκηνές, άλλοι πρωταγωνιστές




  • Συνεχίζουν να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον
  • Και οι δύο δηλώνουν ότι δεν προστάτεψαν την Ελένη γιατί φοβήθηκαν
  • Δείτε τα όσα είπαν στην κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή τους

Μέγάλες διαφορές παρουσιάζουν στις καταθέσεις τους, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους. 21χρονος και 19χρονος συνεχίζουν να «ρίχνουν» ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για τον φόνο, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις ίδιες σκηνές, με άλλους πρωταγωνιστές.

Η κατ΄αντιπαράσταση εξέταση ξεκίνησε με ρωτήσεις για τη γνωριμία των δύο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας, αλλά και με τη γνωριμία τους με την 21χρονη Ελένη.

Πότε γνωσιστήκατε με τον συγκατηγορούμενο;

21χρονος: Πέρυσι στη σχολή του κικ μπόξινγκ.

19χρονος: Πριν από έναν μήνα, φατσικά τον ξέρω έναν χρόνο.

Είχατε ξαναπάει στους Πεύκους;

21χρονος: Είχαμε παέι για καφέ πριν έξι μήνες δυο – τρεις φορές.

19χρονος: Τον τελευταίο μήνα που κάνουμε παρέα έχουμε παέι 2 φορές στο εξοχικό του για να βρεθούμε ερωτικά με δυο κοπέλες.

«Είναι αλήθεια με τις παραπάνω κοπέλες έχουμε πάει μαζί στο εξοχικό», επιβεβαιώνει ο 21χρονος.

Πότε γνωρίσατε την Ελένη;

21χρονος: Στις 26 Νοεμβρίου. Πρώτα την προσέγγισε ο συγκατηγοούμενός μου και μετά τη γνώρισα κι εγώ.




19χρονος: Στις 25 Νοεμβρίου τη γνώρισα σε βόλτα που πήγα με τον συγκατηγορούμενό μου έξω από το σπίτι της. Ανταλλάξαμε λογαριασμούς στο facebook.

Πότε την ξαναείδατε;

21χρονος: Στις 27 Νοεμβρίου. Μου ζήτησε να πάμε με την Ελένη στο εξοχικό.

19χρονος: Την Ελένη την ξαναείδα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Κανονίσαμε να βρεθούμε. Πήγαμε στην παραλία Ζέφυρος. Μετά πήγαμε στο σπίτι της όπου κάναμε έρωτα. Κοιμήθηκα εκει και το πρωί έφυγα.

Πώς κανονίσατε να βρεθείτε με την Ελένη το μοιραίο βράδυ;

19χρονος: Μου έστειλε μήνυμα στο facebook, το έδειξα στον φίλο μου και μου είπε να πάμε στο εξοχικό του. «Αυτό αληθεύει», λέει ο 21χρονος.

«Πήγαμε και πήραμε την Ελένη από το σπίτι της με το βανάκι του πατέρα του φίλου μου. Οδήγησε αυτός μέχρι το σπίτι της Ελένης. Φτάσαμε εκεί στις 23:10. Εγώ πήρα την Ελένη από το σπίτι της. Εγώ έκατσα στη θέση του οδηγού, η Ελένη στον συνοδηγό και ο φίλος μου στην καρότσα», περιγράφει ο 19χρονος. «Έτσι έγιναν τα πράγματα», λέει ο 21χρονος.

Διαφορές παρουσιάζουν και στις ώρες τις οποίες περιγράφουν τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα της 27ης Νοέμβρη αλλά και στις ποσότητες αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο καθένας.

Ο 21χρονος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν από τη στιγμή που ο συγκατηγορούμενός του άρχισε να γίνεται βίαιος με την Ελένη ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να την προστατέψει. «Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Ήταν η κακιά στιγμή», λέει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη μεριά ο 19χρονος περιγράφει εντελώς διαφορετικά τη δολοφονία της 21χρονης αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη θάλασσα για να την πετάξουν στα βράχια. «Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω», είπε χαρακτηριστικά. «Κατάλαβα ότι δεν πάμε στη Ρόδο όταν οδηγούσε μέσα σε κάτι δάση. Του χτύπησα από την καρότσα και τον ρώτησα πού πάμε. «Θα το τελειώσουμε εδώ» λέει. «Δεν θα με πάει φυλακή»», συνέχισε.

«Στην επιστροφή δεν μιλήσαμε καθόλου».





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook