Το «Ράντσο» συμμετέχει στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε στις 3/4 η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ. Η διαδικασία υποβολών των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ής Απριλίου. Μία πιθανή επιλογή αποτελεί αναμφίβολα το «The Ranch».

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες κατασκηνώσεις της χώρας, χτισμένη σαν καουμπόικο χωριό, ανάμεσα στα πεύκα, στην υπέροχη φύση της κοιλάδας του Σοφικού. Με γήπεδα, πισίνες, παιχνίδια, αθλοπαιδίες, με αληθινά άλογα και πόνυ. 

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής – Πώς θα κάνετε αίτηση

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ. Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης. Δεν απαιτείται η προσέλευση στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εδώ.

Σημαντική σημείωση: Κατά την διάρκεια συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, θα σας ζητηθεί ο αριθμός ΕΦΚΑ. Ο αριθμός αυτός είναι ο αριθμός μητρώου ΙΚΑ που διαθέτετε.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι γονείς των οποίων τα παιδιά είναι γεννημένα από 01/01/2001 έως και 14/06/2011, δηλαδή από 6 έως 16 ετών και τα οποία δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από άλλο φορέα. 

Βασική προϋπόθεση για τους δικαιούχους είναι το πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικονομικού έτους 2016 (χρήση 2015) να μην υπερβαίνει το ποσό των 28.000 ευρώ.