Ψεύτικους κωδικούς έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη – Δεν άνοιξαν το κινητό του

  • Οι Αρχές έκαναν αίτημα προς την κινητή τηλεφωνία προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός puk του κινητού του
  • Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να ανοίξει ούτε τα λαπτοπ των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία Τοπαλούδη
  • Η οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας υποστηρίζει πως πρόλαβαν να κλειδώσουν τους υπολογιστές τους

O 19χρονος κατηγορουμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές δίνοντας ψεύτικους κωδικούς για το κινητό του.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νησί προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, για τον οποίο κατηγορείται μαζί με έναν 23χρονο Ρομά.

Ο 19χρονος έδωσε τον εξαψήφιο κωδικό του κινητού του αλλά μετά από έρευνα των Αρχών αποδείχτηκε πως δεν ήταν οι πραγματικοί. Έτσι οι Αρχές προχώρησαν σε αίτημα προς την κινητή τηλεφωνία προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός puk του κινητού του.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να ανοίξει ούτε τα λαπτοπ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, με την οικογένεια Τοπαλούδη να υποστηρίζει ότι 19χρονος και 21χρονος πρόλαβαν να τα κλειδώσουν και να εξαφανίζουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να τους «κάψει».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας θα ζητήσει να ελεγχθούν οι υπολογιστές των δύο κατηγορουμένων από ειδικό τεχνικό.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook