Πόρτα πόρτα ψάχνουν τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα – Παραμένει στην ενταντική (video)

  • Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 8χρονη Αλεξία
  • Το κοριτσάκι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της
  • Πολύ κοντά στον δράστη φαίνεται πως είναι η Αστυνομία
  • Τι ερευνούν οι αστυνομικοί μέσα στα σπίτια

Δύο ημέρες έχουν περάσει από την τραγική στιγμή που η 8χρονη Αλεξία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα κι έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της.

Οι γιατροί σήμερα Τρίτη, είπαν πως άρχισε να φαίνεται ένα σημάδι αισιοδοξίας για την Αλεξία, χωρίς όμως να ξεφεύγει ακόμα τον κίνδυνο. Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι και πρέπει να περάσουν κι άλλα 24ωρα για να μπορούν οι γιατροί να ανασάνουν με ανακούφιση.

Έρευνα πόρτα – πόρτα

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί έχουν κατακλείσει την περιοχή. Μπαίνουν στα σπίτια της περιοχής που υπάρχουν δηλωμένα όπλα και ζητούν να τα ελέγξουν.

Προσπαθούν να ανακαλύψουν αν κάποιο από αυτά, έχει πυροβολήσει πρόσφατα και άρα, μπαίνει αυτόματα ο ιδιοκτήτης του, στη λίστα των υπόπτων.

Έρευνες και στην Αθήνα

Έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου. Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια ανθρώπων που είχαν πάει για το Πάσχα στην περιοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλοι που έχουν δηλωμένα όπλα, ή ενδέχεται να κατείχαν και να πυροβολούσαν στον αέρα την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τραυμάτισε το κορίτσι.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της άτυχης μικρούλας, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special.

Η βαλλιστική εξέταση «έδειξε» το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!
Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη την κακιά στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook