Ποια ουσία είχε καταναλώσει ο 21χρονος πριν το έγκλημα – Νέα στοιχεία από φίλο του 19χρονου
  • Νιτρικό φέρεται πως είχε καταναλώσει ο 21χρονος την ημέρα της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη
  • Πρόκειται για αναβολικό αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες
  • «Τέλειωσε αυτή», είπε για την Ελένη ο 19χρονος σε πολύ καλό του φίλο

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται, για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο 19χρονος δήλωσε στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ότι ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του είχε καταναλώσει λίγες ώρες πριν τον φόνο, νιτρικό. Πρόκειται για αναβολικό που χρησιμοποιείται σε ανθρώπους προκειμένου να δυναμώσουν. Το νιτρικό έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να πηγαίνει περισσότερο αίμα στους μυς έτσι ώστε να θρέφονται καλύτερα και να «φουσκώσουν».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 19χρονος, η άτυχη Ελένη, «φώναζε βοήθεια, ο 21χρονος της έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει με μανία στον τοίχο. Αμέσως μετά πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και τη χτύπησε δύο φορές».

Τι αποκαλύπτει φίλος του 19χρονου – «Τέλειωσε αυτή»

«Στις 27 Νοεμβρίου με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να φέρει μια φοιτήτρια σπίτι μου. Εγώ του αρνήθηκα και με ρώτησε αν έχω κάποια αποθήκη με στρώμα για να πάει εκεί». Αυτά αποκαλύπτει φίλος του 19χρονου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. «Τον ξαναείδα το Σάββατο μετά τη δολοφονία της Ελένης, και ήταν τρομαγμένος. Εγώ τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια που είχε βρεθεί και μου απάντησε «τέλειωσε αυτή», αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε».

«Ήταν βίαιος, όλο το νησί το ξέρει αυτό. Του άρεσε να βαράει», συνέχισε.

Σχετικά με τον 21χρονο δήλωσε πως είχε βγει μερικές φορές μαζί του και το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι βίαιος στις ερωτικές του στιγμές. «Οι δυο τους έκαναν παρέα, είχαν ξεκόψει για κάποιο διάστημα και ξαναέμπλεξαν τον τελευταίο μήνα», κατέληξε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook