Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» στον ηρωικό ψαρά του Ματιού, Κώστα Αρβανίτη
Πολλοί ήταν αυτοί που παρέστησαν στην κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, του ανθρώπου που παρά τη βεβαρημένη υγεία του, έσπευσε στις 23 Ιουλίου  στο δοκιμαζόμενο από τις φλόγες Μάτι και έσωσε τουλάχιστον 70 ανθρώπους.

Ο ηρωικός ψαράς  «έφυγε» το Σάββατο 10 Αυγούστου, μετά από πολύχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Κηδεύεται δημοσία δαπάνη, μετά από συνεννόηση των πολιτικών αρχών και της οικογένειας του. Στη τελετή που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου, πήγαν έδωσαν φίλοι και γνωστοί, στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, αλλά και απλοί άνθρωποι που είχαν ακούσει την ιστορία του.

Ο Κώστας Αρβανίτης έκλεισε τα μάτια  του συντροφιά της συζύγου του Χρύσας, του γιου του Δημήτρη, αλλά και του Μαχμούντ Μεσαφέρ, του Αιγύπτιου βοηθού του που συμμετείχε με αυταπάρνηση στη διάσωση της 23ης Ιουλίου. Μεταξύ των ανθρώπων που τον αποχαιρέτησαν ήταν και η  αδελφή του,  τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη. Το «παρών» έδωσαν και ο Μιχάλης Ρακιντζής με την Πωλίνα.

Η Δημοτική φιλαρμονική Ραφήνας Πικερμίου τίμησε τον εκλιπόντα.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου, ως προσφορά στη μνήμη του Κώστα Αρβανίτη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook