Η περιγραφή των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. (video)

  • Στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου
  • Η αστυνομία δεν φαίνεται να διαθέτει ακόμη υλικό από τις κάμερες αλλά διαθέτει κάποιες πληροφορίες για τα κίνητρά τους

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα στοιχεία για τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες του 32χρονου συνεργάτη του θύματος.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλος είδε τους δύο δράστες να περιμένουν στον προθάλαμο του γραφείου τον άτυχο δικηγόρο.

Δείτε επίσης: Εκτέλεσαν στο γραφείο του στα Εξάρχεια τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Δείτε επίσης: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιος του Ζαφειρόπουλου: Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα από άνανδρους ανθρώπους

«Οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαειρόπουλου ήταν δύο άγνωστοι, μέχρι τώρα, άνδρες που αναζητούνται. Ο πρώτος ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών) με κοντά σκούρα μαλλιά ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν χρώματος λευκού.

Ο δεύτερος ήταν ηλικίας 27 έως 40 ετών, 1,65-170 περίπου, αδύνατος με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος, με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε παντελόνι και κοντομάνικη μπλούζα χρώματος πιθανόν μπεζ».

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η οικογένεια του Ζαφειρόπουλου: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του (εικόνες)

Δείτε επίσης: Βόζεμπεργκ για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ίσως κάτι να ήξερε και του έκλεισαν το στόμα (video)

Δείτε επίσης: Το τελευταίο μήνυμα του Ζαφειρόπουλου στη γυναίκα του: Θα αργήσω το βράδυ

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του εγγράφου της ΕΛ.ΑΣ , που αποκαλύπτει «Το Βήμα», η αστυνομία δεν φαίνεται να διαθέτει ακόμη οπτικό υλικό από κάμερες, ενώ φαίνεται να διαθέτει ορισμένα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τα κίνητρά τους, από ανάλυση άλλων δεδομένων της ανθρωποκτονίας του δικηγόρου.

Πηγή: tovima.gr