Πένθος για τη Χαρούλα Αλεξίου – «Έφυγε» ο αδελφός της, Γιώργος Σαρρής

Δύσκολες στιγμές περνάει η Χαρούλα Αλεξίου η οποία έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδελφό της, Γιώργο Σαρρή. 

Ο Γιώργος Σαρρής, έφυγε από τη ζωή, την Παρασκεύη, σε ηλικία 69 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν τον θάνατό του σε καρδιακή προσβολή.

Ο Γιώργος Σαρρής γεννήθηκε το 1948 και η ήταν ο μεγαλύτερος και πολυαγαπημένος αδελφός της Χαρούλας Αλεξίου. Ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο το 1972 ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν δέκα ολόκληρα χρόνια μέχρι να κάνει την πρώτη του μεγάλη δισκογραφική επιτυχία. Ήταν το πασίγνωστο τραγούδι “Με τα φώτα νυσταγμένα” – οι περισσότεροι το γνωρίζουν με τον τίτλο “Οι Νταλίκες” – , που συμπεριλήφθηκε στον επιτυχημένο δίσκο του 1982 “Οι Νταλίκες”, με την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου, Μανώλη Ρασούλη, Λευτέρη Χαψιάδη, ποίηση Νίκου Λαπαθιώτη και την ερμηνευτική συμμετοχή της Χαρούλας.

Κατά την διάρκεια της μουσικής διαδρομής του ηχογράφησε συνολικά 7 προσωπικούς δίσκους μεταξύ των οποίων και οι “Η αγάπη είναι το θέμα”, “Και μόνο που με κοιτάς λιώνω”,

“Τρελός από αγάπη” , “Όλα παίζονται απόψε”, “Για θυμήσου”, “Φταίνε η άπονοι καιροί” οι οποίοι περιείχαν τραγούδια των Τάκη Σούκα, Τάκη Μουσαφίρη, Σπύρου Παπαβασιλείου κ.α.
Μία από τις τελευταίες του ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή ήταν η συμμετοχή του, το 2011, σε μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη που πραγματοποιήθηκε σε μουσική σκηνή της Αθήνας.