Πάτρα: Αναζητούν τον «δράκο» της Μανιακίου με αφίσες στους δρόμους (εικόνες – video)

Αφίσες έχουν γεμίσει την Πάτρα και αφορούν σε Δράκο που φέρεται να επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες. Ειδικότερα οι επιθέσεις εντοπίζονται στην περιοχή της Μανιακίου.

Ομάδες νέων τοιχοκόλλησαν αφίσες στη γύρω περιοχή ακόμη και σε σημεία του κέντρου της Πάτρας, για να προειδοποιήσουν το… περίεργο άτομο που φέρεται να κινείται κυρίως νυχτερινές ώρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται και στην αφίσα, η τελευταία επίθεση του δράκου έγινε στις 20 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα μία νεαρή κοπέλα ανέβαινε τα σκαλιά στο πάνω μέρος της οδού Μανιακίου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, όταν πίσω της αντελήφθη την παρουσία ενός άνδρα.

Όταν είδε τον άντρα εκείνος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη. Κατάφερε να μπει σε κοντινή πολυκατοικία και να αποφύγει τον άντρα και τις άγνωστες ωστόσο επικίνδυνες διαθέσεις του.

Τώρα τον αναζητούν και σχεδόν τον έχουν επικηρύξει, σε μια προσπάθεια να τον αποθαρρύνουν να ξαναεμφανιστεί και να πλησιάσει άγνωστη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: thebest.gr