Πανικός στον αέρα – Στιγμές χάους αποτύπωσαν οι κάμερες σε αεροπλάνο που πήγαινε στα Χανιά
Στιγμές πανικού βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης Αθήνας – Χανίων εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας και των θυελλώδη ανέμου το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου. Επί δύο ολόκληρες ώρες οι επιβάτες ζούσαν στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουν…

Επρόκειτο για την βραδινή πτήση 344 της Ολυμπιακής, που κανονικά έπρεπε να προσγειωθεί στις 22.20 στο αεροδρόμιο Χανίων.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, έκαναν επισφαλή την προσγείωση του αεροσκάφους και για περίπου δύο ώρες ο πιλότος «πάλευε» να «κατεβάσει» το αεροπλάνο στην πίστα του Αερολιμένα Χανίων.

Σε βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ οι επιβάτες με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Σημειώνεται ότι στο Αεροδρόμιο Χανίων, εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν αρκετά προβλήματα στις πτήσεις, μερικές εκ των οποίων προσγειώθηκαν σε άλλο αεροδρόμιο ενώ αλλες έφτασαν με αρκετή καθυστέρηση.

(πηγή βίντεο flashnews.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook