Πανελλήνιες 2019: Με τη Βιολογία πέφτει η αυλαία για τα ΓΕΛ – Ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα
  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων
  • Από τις 18/6 έως και τις 28/6 θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα ο βασικός των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σήμερα (18/6) στο μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών). Σειρά έχουν, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τα ειδικά μαθήματα.

Ειδικότερα, στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα (25/6) στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7 με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από σήμερα Τρίτη (18/6) έως και την Παρασκευή (28/6) θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook