Ομολογία θλίψης από την Καλαμάτα – «Από τη δική μου σαΐτα σκοτώθηκε ο 53χρονος» (video)
  • Ένας 62χρονος ομολογεί πως η δική του σαίτα σκότωσε τον 53χρονο κάμεραμαν
  • Λίγες μέρες νωρίτερα μιλούσε σε τοπικό κανάλι και μιλούσε για την αποφυγή ατυχημάτων
  • Ο κάμεραμαν είχε καταγράψει παιδί να καίγεται από αυτό το έθιμο

Το Open TV, στο απογευματινό δελτίο της Τετάρτης, 1 Μαΐου έφερε στο φως μια αποκάλυψη για τον άνδρα η σαίτα του οποίου κόστισε τη ζωή στον κάμεραμαν Κώστα Θεοδωράκη την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου.

Ο ίδιος φαίνεται συγκλονισμένος, βαθιά λυπημένος και εξομολογείται για το πως έγινε το τραγικό ατύχημα.

«Είμαι 62 χρονών και επί πενήντα χρόνια παίρνω μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα, από εμένα. Δυστυχώς κάποια στιγμή, όπως κρατούσα στο χέρι μου αναμμένη μία σαΐτα, πήρε φωτιά μία άλλη σαΐτα που ήταν μέσα στο ταγάρι μου και το τρύπησε. Η σαΐτα αυτή έφυγε από την κάτω πλευρά του ταγαριού και οι υπόλοιπες σαΐτες πήραν και αυτές φωτιά. Τότε, έβγαλα το ταγάρι και το άφησα στο έδαφος και αμέσως το πάτησα, για να μην φύγουν οι υπόλοιπες σαΐτες και πάνε προς τον κόσμο…Δεν μπορώ να πιστέψω ότι από τη δική μου σαΐτα σκοτώθηκε άνθρωπος».

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν, ο 62χρονος μιλούσε σε τοπικό κανάλι για τις προετοιμασίες του «πολέμου» και ευχόταν να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα την ημέρα του εθίμου. Τα παιχνίδια που έπαιξε η ζωή στον άτυχο κάμεραμαν περιέγραψε στο ΟPEN TV και τον Δημήτρη Φρέσκο, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Σαραντόπουλος. Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, ο οπερατέρ που έχασε τη ζωή του στον σαϊτοπόλεμο, είχε «τραβήξει» με την κάμερά του ένα παιδί που είχε καεί από το ίδιο έθιμο!

(Με πληροφορίες από Open TV)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook