• Ο Όμιλος Μυτιληναίος αποκτά μεγαλύτερη ρευστότητα και φυσικά μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο για τις επενδύσεις που ετοιμάζει
  • Ο Όμιλος της οικογένειας Μυτιληναίου βαδίζει στα χνάρια πολυεθνικών εταιρειών, όπως θα έπρεπε να βαδίζουν οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα
  • Ως μεταβατική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περίοδος που διανύουμε για τον Όμιλο

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 200 εκατ. ευρώ έως 300 εκατ. ευρώ προχωρά ο Όμιλος Μυτιληναίος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η διάθεση των ομολογιών θα γίνει μέσω δημόσιας προσφοράς και την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Με την έκδοση αυτή αναμένεται η εταιρεία να αποκτήσει τους αναγκαίους πόρους για να προχωρήσει τις δρομολογημένες μεγάλες επενδύσεις που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στη σχετική επιστολή:

«Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 08.06.2017 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το ν.3156/2003 και τον Κ.Ν.2190/1920, ποσού διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€200.000.000) κατ’ ελάχιστον και έως τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€300.000.000), τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς και την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς».ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας