Οδηγός του ΟΑΣΘ έσβησε φωτιά σε σταθμευμένο ΙΧ – «Υποδειγματική η συμπεριφορά του»
Υποδειγματική ήταν η κίνηση ενός οδηγού του ΟΑΣΘ, να βοηθήσει έναν άλλον οδηγό Ι.Χ., του οποίου το όχημα είχε πιάσει φωτιά, το μεσημέρι της 28ής Φεβρουαρίου, κοντά στη στάση «Παλιό Τέρμα», στην περιοχή της Μενεμένης.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ, επιβράβευσε το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης του οδηγού, Τριαντάφυλλου Γιαπουντζή, οδηγό στη γραμμή «20». Ο κ. Γιαπουντζής, χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα του λεωφορείου, συνέδραμε αποτελεσματικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς αποσοβώντας την ολική καταστροφή του αυτοκινήτου.

«Τέτοιες συμπεριφορές όπως η δική σας αξίζουν επιβράβευσης και ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη μας στις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού. Πιστεύουμε ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσετε και στο μέλλον να προσφέρετε τις υπηρεσίες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΑΣΘ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή της διοίκησης προς τον οδηγό, στον οποίο απονεμήθηκε εύφημη μνεία και τιμητική άδεια δύο ημερών.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook