O ηθοποιός, ο ταξιτζής και τα κενά μνήμης – Τα περίεργα ευρήματα στην κατοχή του 29χρονου
  • Σε πλήρη αντίθεση οι καταθέσεις του ταξιτζή και του 29χρονου ηθοποιού
  • Ο πρώτος κατήγγειλε τον δεύτερο ότι τον βίασε
  • Ο φερόμενος ως δράστης παρουσίασε στους αστυνομικούς εντελώς διαφορετική εκδοχή

Μέσα από τις καταθέσεις τους, ο ταξιτζής και ο 29χρονος ηθοποιός έρχονται σε πλήρη αντίθεση. Ο πρώτος κατήγγειλε τον δεύτερο ότι τον βίασε, ενώ ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης παρουσίασε στους αστυνομικούς μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων και το αρχείο της εταιρείας ταξί που κρατά τις διαδρομές του κάθε χρήστη-πελάτη, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό. Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχουν πολλά «κενά» και ερωτηματικά σε σχέση με ό,τι έγινε στις 13 Νοεμβρίου, καθώς τα όσα ισχυρίζονται οι φερόμενοι δράστης και θύμα από ένα σημείο και μετά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Ο συνήγορος, μάλιστα, του ηθοποιού, Γιώργος Ράπτης, μιλώντας στη Realnews, θέτει το εξής, για τον ίδιο, εύλογο ερώτημα: «Πώς γίνεται το θύμα, εφόσον έχουν γίνει όσα περιγράφει περί ναρκωτικών ουσιών που του έδωσε εν αγνοία του προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του, να πηγαίνει στο νοσοκομείο τον δράστη; Ή, γιατί μια διαδρομή Πατήσια – Αγ. Κωνσταντίνου, που δεν είναι πάνω από 10 λεπτά, διήρκεσε σχεδόν μιάμιση ώρα;».

Περίεργα ευρήματα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξετάζουν ένα συγκεκριμένο χημικό σκεύασμα που βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου ηθοποιού, μαζί με έναν αριθμό χαπιών, σεξουαλικά βοηθήματα και έναν γυναικολογικό διαστολέα.

Πρόκειται για τη χημική ουσία νιτρώδες αμύλιο, η οποία κυκλοφορεί τυποποιημένη με την εμπορική ονομασία «Jungle Juice» (χυμός της ζούγκλας). Η ουσία αυτή θεωρείται διεθνώς ψυχότροπη και, σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, απελευθερώνει ακραίες αντιδράσεις, λειτουργεί ως χαλαρωτικό σε ουδέτερους μυς, όπως ο πρωκτικός και ο κολπικός, και ήταν ευρύτατα διαδεδομένη τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 μεταξύ των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι ανακάλυψαν τις μυοχαλαρωτικές ιδιότητες της ουσίας, που διευκολύνουν την πρωκτική επαφή και παρατείνουν τη διάρκεια του οργασμού.

Πρόκειται για υγρό το οποίο εισπνέεται από τους χρήστες ως νέφος και έχει άμεση δράση.

Παράλληλα, όμως, με το όποιο «ψυχαγωγικό» σεξουαλικό αποτέλεσμα, προκαλεί σύγχυση, αποπροσανατολισμό, τύφλωση, μέχρι και θάνατο αν γίνει κατάχρηση ή ο χρήστης πιει το υγρό. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συναντούν για δεύτερη φορά τη συγκεκριμένη χημική ουσία σε σοβαρή εγκληματική υπόθεση.

Την άνοιξη του 2009 βρέθηκε έξω από την πύλη του νοσοκομείου της Νίκαιας ένας νεκρός γυμνός άνδρας. Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι τον εγκατέλειψε εκεί άλλος άνδρας με τον οποίο διατηρούσαν σεξουαλική σχέση και τον μετέφερε εκεί με το αυτοκίνητό του όταν έπεσε σε κωματώδη κατάσταση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής και μετά από χρήση του νιτρώδους αμυλίου, γνωστού στις πιάτσες της παράνομης διακίνησης ως «popper».

Πηγή: Real.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook