Νέες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη – Τι είπε στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης μάντρας

Υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο ιδιοκτήτης της μάντρας μέσα στην οποία είχε εντοπιστεί μετά την ομηρία του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το δικηγόρο κ.Κεχαγιόγλου ζήτησε συμπληρωματική κατάθεση και το αίτημα έγινε δεκτό.

Παράλληλα αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, διευκρίνισε ότι η κατάθεση αφορά σε δύο συγκατηγορούμενούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες για τον ένα είπε ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στην υπόθεση και για τον δεύτερο ότι δεν είχε το βαθμό συμμετοχής που του αποδίδεται.

Η κατάθεση διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, επαναφέρει στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση, ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί ένας ποινικός που έχει κατηγορηθεί για βομβιστικές επιθέσεις, ένας ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στο Ρέθυμνο, δύο ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων από το Ρέθυμνο, ένας εκ των οποίων είχε εμπλακεί και στα επεισόδια κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού ακινήτου πριν από περίπου ένα μήνα στο κέντρο της πόλης, ένας 23χρονος από τα Χανιά κατηγορούμενος για πυροβολισμούς σε βάρος μιας γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας κοντά στα Σφακιά, ο οποίος φέρεται να έχει και ηγετικό ρόλο στην υπόθεση, αλλά και ο γιος του ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων όπου βρέθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Επίσης στα μέσα Νοεμβρίου του 2017, συνελήφθη ένας 40χρονος, κάτοικος της περιοχής των Αρμένων Ρεθύμνου αλλά με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα (Σέρρες), ενώ αποτυπώματά του βρέθηκαν στο τελευταίο κρησφύγετο όπου κρατείτο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook